Trekken of loslaten

Dank je wel voor je belangstelling voor de ontwikkelingsgerichte training ‘Trekken of loslaten’. Graag zou ik je willen leren hoe je, in alle voorkomende gevallen, kunt uitzoeken of je beter kunt blijven trekken, dan wel beter kunt loslaten. Maar ik vind het al moeilijk om voor mezelf uit te maken wat het beste is. Laat staan dat ik weet wat goed is voor jou. Wat ik je kan bieden, en volgens mij is dat onbetaalbaar, is dat ik, samen met jou, op zoek ga naar hoe we voor onszelf de voor- en nadelen van zowel trekken als loslaten kunnen vinden. Geen pasklare antwoorden dus. Wel een overmaat van zelfkennis die we opdoen door stil te staan bij de vele aspecten die er voor zorgen dat het soms beter is om los te laten. En soms beter is om te blijven trekken.

De training kost tot 31 december 2020 slechts € 12,00 en bestaat uit vijf delen, waarvan je er de komende tijd iedere week een toegestuurd krijgt. Als dit je aanspreekt stuur me dan even een bericht; mieneke@isjetalentalbekend.nl dan stuur ik je de factuur en kan je binnenkort met de training van start gaan!